Klacht: Rekening klopt niet

op 24 september 2016 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had mijn vorige contract telefonisch afgezegd en dat ik het oude contract weer terug wilde. maar… nou komt het uw medewerkers hebben de telefoon niet op de oude staat teruggezet met het gevolg dat u 56 euro extra aan telefoon kosten berekend hebt. Nou vraag ik u wat kan ik hier aan doen Dit is toch een vorm van stelen nietwaar.

Gewenste Oplossing:

Wilt u de rekening weer terugdraaien tot het oude niveau op 64.00 euro per maand dan zou ik u zeer erkentelijk zijn.
P.S. U zou uw personeel wat beter voorlichting moeten geven dat zou heel wat klachten schelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Solstraatsma