Klacht: rekening gekregen wat ik niet ken en nooit heb ontvangen

op 12 juli 2012 over leesslb.nl in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb vandaag een brief gekregen van trilandia incasso
dat ik een nota open heb staan bij ioffers B.V. h.o.d.n. leesslb.nl gevestigt in arnhem van een of andere stripmap waar ik me nooit voor heb aangemeld en ontvangen dus ook geen nota’s.ik heb vandaag ook gebelt naar trilandia incasso voor meer informatie en ik kreeg gelijk te horen alle medewerkers zijn in gesprek waarop ik nog een keer belde en toen kreeg ik in eens een voicemail van een 06 nummer terwijl dit telefoon nummer van een vaste lijn was en toen nogmaals geprobeerd en kreeg gelijk te horen wij zijn op dit moment gesloten dat vond ik dus ook al gelijk heel vreemd en ik ben van mening dat dit oplichters zijn en gewoon overal geld van willen vangen.

Gewenste Oplossing:

nota kapot scheuren en nooit meer zo'n brief sturen naar mensen die hier helemaal niks van weten.

Alle klachten die gemeld zijn door dvanoort