Klacht: Reisplanner app niet acutraat

op 26 september 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn trein had vanmorgen meer dan een kwartier vertraging (traject Eindhoven – Tilburg). Op de reisplannerapp van de NS was dit in het geheel niet zichtbaar (wel op de infoborden op het station). Het zou toch wel fijn zijn als e.e.a. synchroon loopt en ik bij vertrek thuis al kan zien wat de actualiteit is. Dat is in de praktijk verre van dat.

Gewenste Oplossing:

Juiste status spoor (vertragingen e.a.) via de reisapp NS en deze meer synchroon laten lopen met de infoborden stations.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jelle 123