Klachten over Regionale Belasting Groep

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Regionale Belasting Groep zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Regionale Belasting Groep in de categorie Belastingdiensten

2 klachten gemeld
2.1 /10
9 stemmen
9

Tijdslijn

aanslag 2018

Klacht van op 14 oktober 2018 over Regionale Belasting Groep in de categorie Belastingdiensten

ik krijg normaal altijd kwijtschelding,want ik zit in de WIA uitkiering,ik krijg maar 930,00 euro per maand loon ik denk dat het minder is dan een minimumloon,in 2017 moest ik wel een bedrag van 214,00 euro betalen aan regionale belasting... Lees meer

Beskaglegging

Klacht van op 17 januari 2018 over Regionale Belasting Groep in de categorie Belastingdiensten

Geachte heer Hierbij wil ik een klacht indienen tegen regionale bel groep.Sinds 2011 is mijn partner ziek. Een kant verlamd en is rolstoel afhankelijk. Zijn inkomen is weggevallen Ik werkt dus 1 inkomenRegionale bel groep dat is heeft geen rekening gehouden met... Lees meer

Teveel betaalde belasting

Klacht van op 04 december 2017 over Regionale Belasting Groep in de categorie Belastingdiensten

In Augustus 2016 is mijn moeder vanuit een thuissituatie opgenomen in een verzorgingstehuis. Bij navraag dit jaar kreeg ik van de Regionale Belastinggroep kreeg ik te horen dat mijn moeder ook nog voor het jaar 2017 de belasting moest betalen terwijl... Lees meer

Op 1 maart 2017 is mijn moeder overleden. vandaag (20 november 2017) kreeg ik een aanmaning voor de betaling voor heel 2017, inclusief administratie boete. Na een telefoontje kreeg ik te horen dat de eerder brieven naar het oude adres van mijn... Lees meer

Op 1 maart 2017 is mijn moeder overleden. vandaag (20 november 2017) kreeg ik een aanmaning voor de betaling voor heel 2017, inclusief administratie boete. Na een telefoontje kreeg ik te horen dat de eerder brieven naar het oude adres van mijn... Lees meer

onterechte incasso

Klacht van op 21 september 2017 over Regionale Belasting Groep in de categorie Belastingdiensten

Ik heb recht op kwijtschelding van de watersysteemheffing voor 2017. Dit verzoek is onterecht afgewezen door de RBG op onjuiste gronden. Alle gegevens die ik heb aangeleverd geven groen licht voor deze kwijtschelding. Door incompetente berekeningen van incompetente medewerkers van... Lees meer