Klachten over Regionale Belasting Groep

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Regionale Belasting Groep zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Regionale Belasting Groep in de categorie Belastingdiensten

2 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

aanslag 2018

Klacht van I.El Hamdaoui op 14 oktober 2018 over Regionale Belasting Groep in de categorie Belastingdiensten

ik krijg normaal altijd kwijtschelding,want ik zit in de WIA uitkiering,ik krijg maar 930,00 euro per maand loon ik denk dat het minder is dan een minimumloon,in 2017 moest ik wel een bedrag van 214,00 euro betalen aan regionale belasting... Lees meer

Beskaglegging

Klacht van op 17 januari 2018 over Regionale Belasting Groep in de categorie Belastingdiensten

Geachte heer Hierbij wil ik een klacht indienen tegen regionale bel groep. Sinds 2011 is mijn partner ziek. Een kant verlamd en is rolstoel afhankelijk. Zijn inkomen is weggevallen Ik werkt dus 1 inkomen Regionale bel groep dat is heeft geen rekening gehouden met... Lees meer