Klacht: Red reclame op FB

op 25 mei 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is al de zoveelste keer dat Apple mij te pakken neemt beantwoord 4 vragen ik denk dat het er ik weet niet hoeveel zijn maar dat is nog niet het ergste dat ze gewoon je iPad blokkeren en dat irritanter venster niet weg te krijgen is je veel beloven maar weinig geven maar onder tussen wel gebruik maken van mijn gegevens bah wat misselijk om mensen zo in de maling te nemen ik hoop dat jullie deze onsimpatieke reclame weghaalde is zo’n bedrijf als Apple onwaardig met niet zo’n vriendelijk groeten Bets van Nistelrooij

Gewenste Oplossing:

Als ik verschoond blijf van deze reclame

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bets van Nistelrooij