Klacht: Recht op 40 Euro

op 07 augustus 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb me voor 15 Maart 2017 aangemeld bij Staatsloterijschadeclaim.Bel ze maar op of ik ingeschreven stond,en U krijgt ja geantwoord.Heb me daarna aangemeld bij Staatsloterij/accoord,daar is niets bekend ,of zijn mij gegevens door de drukte verloren gegaan.Heb wel 4 loten gekregen ter compensatie.Maar wacht nog steeds op mijn 40 euro.Mailt u mij terug als het inorde is.Alvast bedankt.Gr.N.Westerhoven.

Gewenste Oplossing:

Ben pas tevreden,als mijn 40 euro gestort zijn,of gratis staatsloten ter compensatie. Informeer maar bij Staatsloterijschadeclaim en U zult zien dat ik voor Maart 2017 ingeschreven stond,en dus dan recht op 40 Euro vergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht nicowesterhoven@online.nl

1 jaar geleden - Staatsloterijschadeclaim heeft mij via een mail bevestgt dat ik voor Maart 2017 ingeschreven stond.Dus heb ik recht op 40 Euro.

Alle klachten die gemeld zijn door nicowesterhoven@online.nl