Klacht: Reageren niet

op 28 juni 2017 over brillen24.nl in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb geen klacht over de bril. Netjes geleverd binnen de termijn maar nu heb ik een kras door eigen schuld op een glas en wil deze laten vernieuwen. Ik ben al 3 weken bezig maar nog via telefoon nog via mail wordt er gereageerd. Gewoon geen reactie. In mijn laatste mail dreig ik met radar en kassa. Ik ben benieuwd

Gr Marcel

Gewenste Oplossing:

Als bovenstaande klacht word opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over brillen24.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over brillen24.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Qwerty79