Klacht: Reageren nergens op en je bestelling komt niet aan.

op 14 juni 2018 over Aktiesport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zo te zien ben ik niet de eerste met een klacht over Aktiesport. Op 4 juni een bestelling geplaatst via de webshop van Aktiesport. Eenmaal betaald en afgerond, bericht binnen gekregen met mijn ordernummer en factuur (tot hier ging het goed). Nu 10 dagen later, nog steeds niets binnen gekregen, ook geen bericht dat het pakket überhaupt ooit verzonden is. Zodra je een mail stuurt of je belt ze, krijg je geen gehoor. Ze reageren helemaal nergens op! Hoe kan het dat zo’n bekend en groot bedrijf zo met hun klanten omgaat? Spijt dat ik niet eerder heb gegoogled naar reviews over Aktiesport, ik was er namelijk van uit gegaan dat zo’n bedrijf wel te vertrouwen was, helaas dus niet! Wees gewaarschuwd mensen en bespaar je zelf de ellende.

Gewenste Oplossing:

Spullen leveren en anders geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aktiesport

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aktiesport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FlrS