Klacht: Reageren negens op zowel niet op mails en niet telefonisch

op 04 oktober 2017 over Modegram in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Klacht over firma Modegram
Heb een reactie gestuurd dat mijn jas te klein is en dat ik een maat groter wil hebben, maar krijg totaal geen reactie. Er zat ook geen retour bon in de verpakking, maar nu zit ik met een jas die te klein en Modegram geeft niet thuis. Wat wel positief is dat de kwaliteit uitstekend is maar als je de jas niet kan dragen heb je niets, maar straks is het termijn verlopen en dan heb je geen poot om op te staan. Misschien is het zinvol om gezamenlijk een advocaat in de arm te nemen en deze zaak te dwingen anders met de klanten om te gaan en hun spullen te leveren volgen de voorwaarden.

Gewenste Oplossing:

Over de kwaliteit van de jas ben ik te spreken maar totaal niet over het handelen van Modegram.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Modegram

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Modegram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mazzel2015