Klacht: reactie op klant van St.Jacobslaan

op 13 januari 2014 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hALLO “KLANT”BLOKKER ST.JACOBSLAAN
Ik ben al jaren klant bij deze blokker en ben altijd netjes geholpen ze lopen zelfs metje mee naar de auto,ik kan me ook best voorstellen dat het plastic tas gebruik MOET worden teruggedrongen ook mijn kinderen willen gewoon nog op deze aarde wonen,misschien had je het gewoon even moet vragen ik heb dit probleem nog nooit gehad.
En wat is het probleem met 6 muntjes waar gaat het hier eigenlijk over wellicht hat zij geen munten van 1 euro of zo het is toch geen bank(daar hebben ze zelfs geen geld meer)
U kunt beter eerst rustig nadenken voordat u zoiets plaatst
SCHANDALIG !!!!!

Gewenste Oplossing:

Plaatsen van dit bericht

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Blokker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door piewie123