Klacht: reactie op klacht na 4 maanden!

op 01 december 2016 over ekabels.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

begin augustus meldde ik hier een klacht over het uitblijven van levering van de lampen. Na 2 maanden werden de lampen eindelijk geleverd.
Wat schetst mijn verbazing eergisteren?….een mail van ekabels.nl……
Of mijn lampen geleverd waren..!

4 maanden na bestelling komt er dan dus een reactie van ekabels.nl…
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Ik heb vriendelijk verzocht me niet meer te mailen. Daarop kreeg ik echter na 1 werkdag wel reactie….met de mededeling dat ze ook een reactie op klacht.nl hebben achtergelaten. Toch maar even kijken dan…..
Ze hebben dus gewoon gemeld dat de klacht is opgelost…..zucht…

Mensen, pas op met ekabels.nl.
Niet te vertrouwen en totaal geen gevoel voor consumenten.

Gewenste Oplossing:

met ekabels.nl nooit meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ekabels.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ekabels.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door ekabels.nl in behandeling genomen

Bericht van ekabels.nl

1 jaar geleden - Beste Toine Van Kollenburg, Ik heb je beoordeling gelezen op Klacht.nl en het spijt me dat de levering langer duurde dan verwacht. Natuurlijk nemen wij de volledige verantwoordelijkheid, omdat wij je een snellere levering hadden beloofd. We streven ernaar om al onze klanten blij te maken, en om jouw klacht op te lossen, en om je een blije klant te maken, wil ik je graag een volledige teruggave van je betaling aanbieden. Je bent welkom om het product te houden, zelfs wanneer we jouw geld terugstorten. Nogmaals, ik bied mijn excuses aan voor het ongemak. Ik kijk uit naar je antwoord. John - Klantenservice www.ekabels.nl Tel. + 31 (0) 20 808 06 45

Alle klachten die gemeld zijn door ToineK