Klacht: Rare zwart/bruine stukjes tussen mn tabak

op 04 mei 2016 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede dag ik vind nu steeds van die rare zwart/bruine stukjes tussen mn marlboro tabak bus van 10 euro zijn zacht en kneetbaar lijkt wel op teer ofzo ik stuur dit eerdaags naar een kennis om telaten testen in een lab want iedere keer dat ik der wat van binnen kreeg begon ik heel erg te hoesten mvg m mell

Gewenste Oplossing:

Als die stukjes niet meer tussen mn tabak vind

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DaMitch26