Klachten over r4-kaart.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over r4-kaart.nl in de categorie Internetshops - Algemeen. Bovenaan deze pagina staat het... Lees meer >

Statistieken van r4-kaart.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

0 klachten gemeld
1.0 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

Hallo iedereen,

Klacht van op 24 augustus 2017 over r4-kaart.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Neem contact op met mij mail: rodrigo1981@gmx.fr Ik ben een persoon, in ik tot uw beschikking voor betalingsverkeer bank-op-bank 900 op 500 000 euro met een goed% van 2%. Contacteer mij voor uw urgente kredietaanvragen. Neem contact op met mij via: rodrigo1981@gmx.fr Lees meer

Ondanks dat ik een correct wachtwoord had kon ik niet aanmelden Toch heden nieuw wachtwoord gemaakt en bevestigd gekregen heel vaak geprobeerd alles mislukt. Schrap me maar R.J.A van der Linden Aalsmeer 1431 BZ 29 Lees meer

Bestel, betaald, nooite geleverd

Klacht van op 02 maart 2014 over r4-kaart.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Op 2 februari mijn bestelling geplaatst en betaald. Uiteindelijk na vele mails nooit contact gekregen en product nooit geleverd. Deze webwinkel is absoluut niet te vertrouwen. Staat levering binnen 2-3 dagen, blijk te betalen aan een bedrijf in China, contact... Lees meer

Ik heb op 5/1/2014 een geheugenkaart besteld voor de Nintendo Ds van ons zoontje. We hebben direct betaald via de ideal en er is toen 20,10 euro afgeschreven van onze rekening. We hebben geen bevestigingsmail van hen gekregen en tot... Lees meer