Klacht: Punten sparen EK box

op 18 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 kaarten vol gespaard voor 2 EK boxen (had nog 4 punten nodig op de 2debon , en vandaag vr 40 euro gekocht dus ik had mijn 4 punten ) ( heb 2 kinderen ), nu kom ik vandaag in de winkel en al de boxen zijn op , te groot succes . Had de kids dit beloofd en nu vandaag is de dochter jarig had een mooie extra geweest . Ik vind het spijtig dat je zo spaard met zonder resultaat. Mvg sandra

Gewenste Oplossing:

Voor de rest ben ik tevreden over de produckten van albert heijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Van Nuffelen Sandra