Klacht: proximus free wifi Middelkerken

op 12 juni 2021 over Proximus in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben al twee maal in winkel Tienen geweest ,Heb al driemaal Gebeld Dit telkens een uur , voor een inlog code te bekomen voor free wifi op mijn laptop in Middelkerken . Ze zouden me gegevens doorsturen per mail , niets ontvangen . Heb business Ab . Klantnummer 322661 internet N°016823330 . Word maar af en toe gebruikt als we een paar dagen naar zee gaan . Is dit zo moeilijk mij een code te geven ,

Gewenste Oplossing:

zodra ik toegang code heb ontvangen .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Proximus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Proximus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ARSENE SCHEPMANS