Klacht: Promotie s7 misleidend

op 24 augustus 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 19-8 een s7 galaxy gekocht bij belsimpel omdat Samsung tijdens de olympische spelen groots aankondigde dat als je tijdens de periode juli t/m 21-8 een s7 zou kopen je dan een VR-bril erbij kreeg. Dus ik opzoek naar een goede deal, bij Belsimpel netjes op tijd gekocht en na 2 dagen proberen op de site van samsung (zeer slecht toegankelijk voor hun eigen mobiele telefoons) toch maar ouderwets gebeld, blijkt dat nou net mijn toestel (omdat gekocht bij belsimpel) niet aan de voorwaarden voldoet. Staat er ergen diep weggestoken op hun site van deelnemende winkels. Ik heb mn huis vol met Samsung techniek maar vind dit zo een nare manier van misleiding dat ik overweeg om Samsung uit te bannnen. BAH

Gewenste Oplossing:

Ik ben nu met Belsimpel bezig om de telefoon terug te sturen. Niet omdat ik dat graag wil maar ik vind het principieel onverdraagzaam mezelf zo te laten bedotten. Als Samsung snel is dan kunnen we nog praten over een bril, anders is het apparaat terug naar belsimpel en stap ik over naar een ander merk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door saaffy