Klacht: promotie actie niet ontvangen

op 27 mei 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb in april 2015 een philips tv aangeschaft, waarbij je een mediaplayer er bij kreeg, de uhd 880. Ik heb ipv de uhd 880 een nvidia shield gekregen pas begin van dit jaar. Ter compensatie voor het lange wachten deed Philips een voucher van 50 euro Google content erbij. Die heb ik tot heden nog niet mogen ontvangen. Ik heb nu al een aantal x contact gehad met Philips. Ik zou de voucher in maart ontvangen toen werd het april en we zitten nu inmiddels in Mei. Hoe gaat Philips dit oplossen.

Gewenste Oplossing:

Als Philips met een concreet antwoord komt wanneer ik de voucher in mailbox mag ontvangen. Of een compensatie voor wat anders. Het kan niet zo zijn dat ik maanden op iets moet wachten wat Philips zelf voorgesteld heeft.

Alle klachten die gemeld zijn door Sinan81