Klacht: Produkt voldoet niet

op 25 december 2017 over Pink Gellac in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via de website een complete gellac set gekocht. Ik volg de gebruiksaanwijzing stap voor stap en de gellac zou 2 weken moeten blijven zitten. Bij mij gaat de gellac er de volgende dag al af. Ik heb via de mail 2x geprobeerd contact te leggen met pink gellac maar reactie blijft uit.

Gewenste Oplossing:

Ik wil het produkt retourneren en mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pink Gellac over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Pink Gellac in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Maria B