Klacht: Productkwaliteit AH Zaanse Hoeve Griekse stijl yoghurt

op 18 juni 2017 over Zaanse Hoeve in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is nu een aantal malen voorgekomen dat het woord Griekse stijl de lading niet dekt, doordat de yoghurt erg dun is. Ik weet over whey dat bovenop de yoghurt komt te liggen en je er doorheen moet roeren, maar dat zou dan veel te veel zijn en de yoghurt er onder was ook al dun. Verleden week ben ik zelfs teruggegaan naar de AH met het product, toen was er niet alleen sprake van dunne yoghurt, maar zorgde ook voor een poederstructuur in mijn mond.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met een dikke yoghurt met een normale structuur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zaanse Hoeve

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zaanse Hoeve nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kitty Draak