Klacht: product zoek nadat het voor reparatie was opgestuurd.

op 15 september 2017 over BCC in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 20-5-2017 heb ik 2 defecte oordopjes bij de winkel in Lelystad aangeboden. Beiden hadden 2 jaar garantie. Een ervan was relatief goedkoop, deze mocht ik omruilen voor een nieuwe. De andere, de duurdere, is opgestuurd voor reparatie. Ik heb een afhaalbewijs mee gehad. Twee maanden later had ik nog steeds geen bericht over de reparatie vernomen. Aangezien de winkel in Lelystad telefonisch niet bereikbaar is, heb ik gemaild, per whatsapp contact gehad, per facebook en telefonisch met het hoofdkantoor. Na veel contact ben ik er nog steeds niet uitgekomen; blijkt dat er in hun systeem niks van te vinden is. Kortom heel veel moeite voor een setje oordopjes, vele malen van het kastje naar de muur gestuurd, weer terug naar de winkel geweest, afgesproken om het verhaal weer te mailen voor de zoveelste keer. Zeer ontevreden over deze zaak.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn oordopjes gerepareerd weer terug krijg, of van het van de opgestuurde oordopjes een nieuw paar mag ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door BCC in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat BCC een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

BCC

Heeft op 19 september 2017 om 09:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Massih