Klacht: product werd niet geleverd en ook geld wordt niet terug gestort

op 08 juli 2017 over Phonespot.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar oktober een smatphone HTC Raider 4G G19 besteld bij Phonespot.nl. Op 20/10/2016 heb ik de vooruitbetaling van 148,95€ in orde gebracht. Orderbevestiging met ordernummer 130320376 heb ik nog per mail gekregen op 11/11/2016. Na herhaaldelijk vragen naar de levering, kreeg ik op 06/01/2017 voorstel om geld terug gestort te krijgen. Hier wou ik dan ook gebruik van maken. Tot op heden is het geld echter nog niet teruggestort geweest…
Ik heb alle mails zorgvuldig bijgehouden.

Gewenste Oplossing:

als het geld teruggestort is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Phonespot.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Phonespot.nl in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht Pascal Meltens

6 maanden geleden - Tot op heden is hier door Phonespot nog geen verder gevolg aan gegeven. Het mailadres is zelfs niet langer actief...

Alle klachten die gemeld zijn door Pascal Meltens