Klacht: Product retour gedaan, nog steeds geen geld

op 19 december 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had vorige maand een product besteld bij boohoo. Het viel heel erg tegen en heb hem retour gedaan. Het kostte me maar liefst 9,50 om het product te retouren. Het was ook al 7 euro verzendkosten. Nu een maand later heb ik nog steeds mijn geld niet ontvangen van het product en ik lees dat ik niet de enige ben.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Laurageukk