Klacht: product niet ontvangen toch moet ik betalen

op 06 juli 2016 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling bij Zalando geplaatst en toen het pakje geleverd werd was het niet compleet. Dit heb ik ook meteen per email vermeld. Resterende bestelling is teruggestuurd en Zalando beweert nu dat het pakje met gewichtsverschil terug is gekomen en derhalve niet gecrediteerd wordt. Als ik kan bewijzen dat ik het niet volledig heb ontvangen nemen ze mijn klacht in behandeling. Maar meer als mijn mail kan ik niets overhandigen. Zeker niet nu het pakket ook terug gestuurd is. Beetje omgekeerde wereld vind ik…..

Gewenste Oplossing:

Ik ga niet voor iets betalen wat ik niet ontvangen heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cathyb