Klacht: Product niet ontvangen en groupon reageert niet op eigen vooratel

op 05 mei 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb mijn bestelde product niet ontvangen. Younes van groupon nam contact met mij op (2 weken geleden) en stelde voor om mij credits te geven zodat ik dit kan besteden aan iets anders. Ik heb nu tot 3x toe een emAil terug gestuurd dat dit akkoord is en krijg totaal geen gehoor en reactie terug! Wat teleurstellend dit!

Gewenste Oplossing:

Extra compensatie, dit kan echt niet! Door deze vertraging heb ik ook al een aantal maal extra korting misgelopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Michael Bus