Klacht: Product niet ontvangen

op 03 oktober 2017 over Mango in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 30 juli een trui gekocht in de Mango van Eindhoven. Omdat ze die toen niet in mijn maat hadden, kon ik hem daar betalen en zou deze thuis bezorgd worden. Na twee weken had ik nog niks ontvangen, dus nam ik contact op met Mango. Zij gaven aan het wel bezorgd te hebben, maar konden me niet vertellen waar. De pakketdienst had ook geen briefje in de bus gedaan.

Ondertussen zijn we meer dan 2 maanden (en vele mailtjes) verder en heb ik nog niks ontvangen. Van de klantenservice van Mango heb ik ook al sinds 11 september niks meer vernomen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou de trui graag nog ontvangen. Een alternatief zou het terug storten van het betaalde bedrag zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mango

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mango nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leon1992