Klacht: Product niet ontvangen

op 09 augustus 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin vorige week een aankoop gedaan en bericht ontvangen dat het de dag erna is aangemeld bij PostNL, tot op heden niks meer vernomen. Na contact op te hebben genomen echter vernomen dat er bij hun niks bekend is en dat er contact moest worden opgenomen met Zalando. Wegens “technische storingen” is het niet mogelijk om telefonisch contact met hen op te nemen

Gewenste Oplossing:

Als ik deze week mijn product krijg prima, anders graag mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Onbekend91