Klacht: product niet meer leverbaar

op 21 december 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb maandag 18/12/17 een mannen tommy hilfiger trui besteld voor mijn vriend. die wilde ik graag aan hem geven met de kertst. helaas kreeg ik de dag erna een bericht dat de trui na ‘zorgvuldig’ controleren van de voorraad er toch niet meer was. hier baalde is dus wel erg van want, de trui had ik gewoon betaald. het bedrag zou dan weer terug gestoort worden op mijn rekenig. ik vind het erg vervelend dat ik daar 5 dag op moet wachten. dit is jullie fout geweest en hadden het anders moeten oplossen.

Gewenste Oplossing:

jullie hadden anders om moeten gaan met de trui. ik zie dat die nu weer te bestellen is. misschien hadden jullie dat ook kunnen vermelden. verder vind ik een excuses wel op z'n plaats. verder hoop ik dit niet meer mee te maken bij jullie. vond dit geen leuke ervaning.

met vriendelijk groet,
kimberly jansen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kimberlyjansen1999