Klacht: Product niet geleverd, wil geld terug.

op 12 augustus 2018 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelling (€28,34) met spoed (€13,73) laten bezorgen van Light in the box via DHL, vervolgens netjes betaald, Track Trace code ontvangen en volgens deze code is de zending 15-05-2018 tm 11-06-2018 on hold in het depot.
Hierbij word ook vermeld dat DHL wacht op de betaling van de zending door Light in the Box. Hierdoor is de zending nooit geleverd terwijl de betaling aan Light in the Box al geruime tijd met Paypal is voldaan. Light in the Box heeft een e-mail gezonden met daarin de beschrijving dat er iets is misgegaan met de bezorging en dat ik contact met DHL moet opnemen voor een nieuwe bezorg datum. DHL kon ons niet helpen aangezien zij tot op heden geen betaling van Light in the Box hebben ontvangen. Light in the Box heeft mij nu geblokkeerd voor contact.

Gewenste Oplossing:

Als ik het totale bedrag voor de bestelling (€42,07) retour heb mogen ontvangen. Dit is inclusief de extra kosten voor Spoed (€13,73) service.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Light in the box over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Light in the box in behandeling genomen

Bericht van Light in the box

1 jaar geleden - Beste ,Om uw klacht op te lossen, heb ik ticket ID 18581711 in ons ticketcentrum geopend en een oplossing voor uw zaak aangeboden. Meld u aan bij uw account - ga naar persoonlijk centrum - mijn tickets voor ons antwoord. Blijf AUB contact met ons houden door het ticket te beantwoorden, want alle informatie wordt in het systeem vastgelegd. Bedankt voor uw medewerking.Met vriendelijke groet, Carla Lightinthebox.com

Alle klachten die gemeld zijn door Elena-Alina