Klacht: Product niet geleverd

op 06 juli 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een maand geleden de 20 Delige make up kwasten set besteld, deze zou in circa 3 weken geleverd worden. Nou deze is nooit geleverd. Nadat ik een mail had verstuurd naar Groupon zeiden ze dat het product uiterlijk 1 juli geleverd wordt. Maar helaas nog niets ontvangen. Wordt nu wel een beetje ongeduldig.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn product binnen krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tiffa16