Klacht: Problemen met leverancier

op 02 juli 2017 over Kent Sigaretten in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Altijd kent menthol gerookt maar ineens hoor ik bij diverse verkooppunten dat er problemen zijn met de leverancier? Zelfs bij de tankstations kan ik de sigaretten niet meer krijgen . Andere merken geprobeert maardie menthol sigaretten zijn vies. Wat is er aan dehand?

Gewenste Oplossing:

Graag een verklaring

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kent Sigaretten

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kent Sigaretten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Smoemoe