Klacht: Privacy en volgers

op 18 december 2017 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan mijn account niet meer open zetten. Als ik dit namelijk doe, springt hij na een paar uur weer op een privacyaccount. Ook zijn een aantal volgers van mij geblokkeerd en ik weet zeker dat ik dit niet zelf heb gedaan!! Dit heb ik nu al 4x gehad en ik heb ook al geprobeerd mijn wachtwoord te veranderden, maar dan gebeurt het nog steeds.

Gewenste Oplossing:

Als mijn volgers niet meer worden geblokkeerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door B.E