Klacht: prijsvraag win 50 euro

op 23 januari 2014 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

dat ik inga op de vraag win nu 150 euro met enkele vragen beantwoorden, eerst moet je persoonlijke gegevens invullen vervolgens krijg je een lange vragenlijst over producten die je mogelijk interessant vind.
Ondanks dat ik bij elke mogelijkheid invul dat ik geen belangstelling heb en ik niet benaderd wil worden, krijg ik daar na meer dan 100 mails met allerlei commerciële aanbiedingen, dat gaat nog steeds door ook al schrijf ik me voor elke aanbieding/nieuwsbrief uit

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat dit stopt, naar mij als persoon, en ik vind het belachelijk dat AH zich leent voor dit soort ongevraagde en ongewenste opdringerige reclame Dus ik zou graag zien dat AH stopt met dit soort akties.
dit is hele slechte reclame voor jullie eigen bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mvanbakel