Klacht: Prijs op website veel hoger dan op Marktplaats

op 10 juli 2012 over Ticket Studio in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ticketstudio biedt concertkaarten aan op marktplaats voor een prijs die al veel hoger is dan de oorspronkelijke prijs van deze tickets. Toen ik reageerde op de advertentie en aangaf tickets te willen bestellen, kreeg ik een email terug waarin ik werd doorverwezen naar hun website. De prijs, doe overigens erg klein werd weergegeven, was op de website aanzienlijk hoger dan TicketStudio op Marktplaats aangeeft. TicketStudio plaatste nadat ze mijn email hadden ontvangen nog nieuwe advertenties op Marktplaats, met daarin de lagere prijs. Het lijkt hier dus niet om een foutje te gaan. Naar mijn weten is een bedrijf verplicht een product te verkopen tegen de aangegeven prijs, mits deze prijs realistisch is. TicketStudio weigert echter dit te doen.

Gewenste Oplossing:

De concertkaarten bestellen tegen de op Marktplaats aangegeven prijs (79 euro per stuk).

Alle klachten die gemeld zijn door Shaddix