Klacht: oplichting

1969suriname op 13 december 2013 over Pretium in de categorie Vaste Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn moeder van 78 die behoorlijk dement is is op 14 nov benaderd door pretium en hebben haar een pretium weekend vrij abonnement aangepraat. Dit weten wij vanaf gisteren. Wij (3dochters) hebben meerdere malen gebeld naar dit bedrijf om hier vanaf te komen omdat ze al jaren klant is van kpn. Dit bedrijf zegt nu dat ze eraan vastzit want de bandopname is bindend en haar 7 dagen bedenktijd om zijn.Eventueel zou de coulance regeling kunnen.De ouderen worden bestempeld als kwetsbare oudere terwijl ze erin geluist zijn.Verder had de dame het over een map die mijn moeder ontvangen zou moeten hebben. Die map kunnen wij niet vinden. We weten niks over dat abonnement :wat voor 1 het is, ,wat voor klant nummer ze heeft , onbepaald of bepaalde tijd.
Het enige wat per post was gekomen was een brief gedateerd op 3 december dat vermelde dat de overdracht van haar telefoon abonnement op 23 december plaatsvindt. Wij hebben informatie gezocht over dit bedrijf en er zijn al zoveel ouderen de dupe geworden.

Gewenste Oplossing:

Dat er een eind komt aan deze praktijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Pretium in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pretium een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Pretium

Heeft op 13 december 2013 om 13:44 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Coleridge,

Wij hebben uw opmerkingen over de aanmelding van uw moeder bij Pretium op 12 december 2013 ontvangen via klacht.nl.
In telefonisch overleg is Pretium samen met u op 13 december 2013 tot een oplossing gekomen. Wij zijn blij dat we u van dienst konden zijn.
Voor vragen zijn wij ook altijd te bereiken via ons webcare kanaal op Twitter, @PretiumWebcare.

Met vriendelijke groeten,
Webcare team Pretium
Herman

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Pretium beoordeeld.

1969suriname

Heeft op 18 december 2013 om 06:38 geantwoord

Met Herman gesproken vrijdag 13dec.alles zou teruggedraaid worden. De snelheid qua afhandeling was goed . Ik weet alleen niet of dat komt door het bellen van ons of door het sturen van de klacht naar klacht.nl. Dat er een brief gestuurd moet worden met het verzoek voor de coulanceregeling vind ik niks want pretium belt op naar de mensen op leeftijd en zadelt ze telefonisch op met een abonnement.'Wij' moeten actie ondernemen door een brief te schrijven dat de gedupeerde een kwetsbare oudere is die zogenaamd niet weet wat ze deed.

Reactie van de melder van de klacht 1969suriname

9 jaren geleden - Qua snelheid oplossing prima.zal dat komen door de klacht die ingediend is of de brief voor de coulanceregeling? Ik hou het maar hierbij

Alle klachten die gemeld zijn door 1969suriname