Klacht: ponden ipv euro’s op prijskaartje

op 15 september 2017 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag in Eindhoven kinderschoenen gekocht. Bij afrekenen bleek de prijs die op het kaartje stond in ponden te zijn; 9 pond. Euros stonden er niet bij. Ik moest wel in euros afrekenen, dat bleek 9 euro. Mijn opmerking bij de kassa dat ik dat wel erg apart vond in Nederland alleen de prijs in ponden op een kaartje aan te geven, kreeg ik te horen dat je nu toch kon zien op de bon hoeveel het in euros kost. Lijkt me niet de juiste weg in Nederland, ik denk dat veel mensen dat niet in de gaten hebben.

Gewenste Oplossing:

Prijs in euros op een prijskaartje van Primark ipv in ponden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 08061972ingrid