Klacht: Poeder breekt na 3x gebruik

op 27 december 2017 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vd zomer een poeder gekocht van dior een bronzer met verschillende kleuren 3x gebruikt 4e x haal ik de bijbehorende kwast over de poeder heen en hij breekt precies op de lijnen dit is te gek voor een poeder van rondt de 60 euro. Hij ligt nu al een tijd gewoon in de kast omdat ik hem niet meer verder durf te gebruiken omdat ik bang ben dat hij helemaal verder af breekt.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe poeder of andere gewenste oplossing want dit is te gek voor woorden. Ik heb zelf de poeder ook in een lichtere kleur en deze heb ik al een hele lange tijd en deze is wel nog perfect

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Manoukprados