Klacht: pmu wenkbrauwen. goed gedaan

op 27 april 2016 over vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geen klacht maar compliment

Gewenste Oplossing:

Ben bij vip teuge geweest voor mijn wenkbrauwen bij te werken. Had bon van vakantieveilingen. Voor de hairstrokebehandeling moest ik bijbetalen, iets wat ook vermeld stond op de site. Ben keurig ontvangen en behandeld door Chantal. eerst bekeken welke vorm en kleur ik wilde met goed advies van Chantal. Daarna formulier ingevuld en ondertekend. Niks snel of gedwongen zoals ik ergens las. De behandeling zelf ging goed. Na 1 oog hield Chantal spiegel voor om te vragen of ik tevreden was. Het resultaat was prima, nergens geen last van gehad. Gewoon gesmeerd met eigen goeie vaseline. Na ca 6 weken behandeld en het ziet er nu heel mooi uit! . Ik vond het juist om ook goeie ervaringen hier te vermelden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vip company teuge

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vip company teuge nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jantje1962