Klachten over vip company teuge

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over vip company teuge zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

8 klachten gemeld
2.5 /10
34 stemmen
34

Tijdslijn

Tandenbleken

Klacht van op 04 augustus 2018 over vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

Ik had een bon voor tandenbleken via vakantieveiling..... We kwamen binnen moesten gelijk mee, de eerste keer even een kwastje, lamp op aardige afstand en zitten maar tweede keer precies het zelfde, maar dan hup bril kijkt u maar even wilt... Lees meer

Tanden bleken

Klacht van op 23 juli 2018 over vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

Wij hadden via vakantieveilingen een behandeling voor tanden bleken. Afspraak gemaakt. Avond van tevoren lag ik met koorts op bed. Vriendin van me had ze gemaild om af te zeggen. Smorgens om 9:30 kregen we ook pas de bevestigif binnen... Lees meer

Onterechte claim

Klacht van op 26 juni 2018 over vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

Ik had een afspraak voor permanente make up( eyeliner) via vakantie veilingen een dag daarvoor( maandag 11 juni) heb ik ergens in het gras gezeten en kreeg ik last van ernstige allergie, met hele opgezette ogen. Ik zou met mijn... Lees meer

Permanente wenkbrauwen

Klacht van op 14 mei 2018 over vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

Vorige week heb ik hier mijn wenkbrauwen laten doen! Ik was er in het begin erg blij mee tot de volgende dag!!!!! Ik kreeg een enorme korst op mijn wenkbrauwen en het begon te jeuken.. naarmate kreeg ik heel veel... Lees meer

Hebben na t winnen van een behandeling een afspraak gemaakt bij Vip company. Voor 3 pers dus extra maar achtraf toch de beha deli g afgezegd ivm sterfgeval dus afspraak kon niet doorgaan. Op tijd afgebeld. Binnen 24 uur in ieder... Lees meer

Tanden bleken

Klacht van op 10 november 2017 over vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

Ik vind het erg jammer dat ik een uur heb gereisd naar de salon voor een vrij amateuristische behandeling tanden bleken. Er werd snel en slordig wat vloeistof op je tanden aangebracht en daarbij was het resultaat een tegenvaller! Mijn... Lees meer

Tevreden

Klacht van op 29 oktober 2017 over vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

Beste lezers, ook ik heb via VakantieVeilingen een bon ontvangen voor permanente make up. Ik heb ook de vele klachten gelezen maar kwam tot de conclusie dat al die klachten niet van toepassing zijn. Ik ben als nog gegaan en... Lees meer