Klacht: Pluisjes op broek

op 17 juni 2017 over Foot Locker in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eind mei een Nike tech pak gekocht voor mijn zoon. Hij heeft het letterlijk 1 keer gedragen en nog voor het de was inging was het gepluist. Het is een lichtgrijze pak en er zitten nu zwarte pluisjes op. Ik wens hier een oplossing voor te vinden want dat pak heeft mij 150 euro gekost. Na 1 keer dragen, ongelofelijk wat een flut kwaliteit voor zo een berg geld. Ik ben er kapot van

Gewenste Oplossing:

Ik zou heel graag mijn geld terug willen. Een nieuwe pak hen ik geen interesse in want dat zal even van slechte kwaliteit zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Foot Locker

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Foot Locker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bouldayan1984