Klacht: Plissé hordeuren betaald niet geleverd !!!

op 15 maart 2018 over Horrengigant.nl in de categorie Internetshops - Interieur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorig jaar in juni 4 plissé hordeuren besteld (20174774) waarvan er 3 geleverd werden ipv 4 , na verschillende mails en tel contact vertelde ze mij dat ze geleverd was samen met de andere 3 deuren , mijn zoon heeft bij de koerier het elektr. bakje afgetekend dat klopt , maar het aantal collis dat ze geleverd hebben dat klopt niet en kunnen ze ook niet bewijzen , bij de koerier dienst zeggen ze dat ze 1 colli geleverd hebben terwijl ze er 3 collis hebben afgelegd ! Dus het klopt helemaal niet wat ze zeggen bij horrengigant en verder trekken ze zich helemaal niets aan ! Het gaat hier over een plissé hordeur van een 400 euro die al op voorhand betaald was , ik heb de geschillen commissie al ingeschakeld en hoop op een goede afloop ! Bij horren.com nog nooit problemen gehad altijd correct . Mvg

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ze mijn geld terug storten of deur in kwestie nog leveren !

Alle klachten die gemeld zijn door