Klacht: PlayStation Account

op 15 december 2017 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Account geblokkeerd Apart even gebeld krijg mensen aan de lijn met geen respect word steeds weggeklikt praat netjes met hun kom ik op geen oplossing uit mijn account is minderjarig dus mijn ouders moeten hem overnemen de eene zegt foto van je Id de andere zegt stem horen enzv…. Sony dit kan je klanten niet aandoen jullie zijn een groot bedrijf met miljoenen klanten ik ben klant van jullie sinds de playstation 3 is uitgebracht en heb Sony Tv, als deze klacht niet word behandeld ga ik overstappen naar Xbox en is het ook klaar

Gewenste Oplossing:

Als mijn Klacht met respect word behandeld en als het graag zo snel mogelijk word opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Redoukaas_boy