Klacht: PlayStation 4

op 09 juli 2017 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn PlayStation 4 werpt automatisch dvd’s uit na 5 minuten.Nu wil ik hem terugsturen en dan staat er op hun website dat de garantie vervallen is (nog geen 2 jaar oud) en dan dat ik een toeslag van 150 euro moet betalen terwijl het bekend is dat de eerste PlayStation 4 veel gebreken vertonen.

Gewenste Oplossing:

Een goed werkend product.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erwinbakkersld