Klacht: playboy en overige getinte bladeren boven de kindertijdschriften

op 22 juli 2016 over Primera in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3maanden geleden zag ik bij primera kwinkelier 29 te bilthoven dat de playboy en andere getinte tijdschriften boven de kinder tijdschriften en op ooghoogte van kinderen lagen, ik heb hier de medewerkster een blonde vrouw rond 50jr hierop geattendeerd ze gaf aan dat haar collega een fout had gemaakt. Op 13juli zag ik het weer nogmaals dezelfde vrouw hierop geattendeerd die mij niet serieus nam en aangaf waarom ik mijn zo druk maakte en dat dit de verplichte opstelling was die primera haar op droeg.Ik neem aan dat ik jullie niet hoef uit teleggen dat dit niet normaal is en de reactie van de medewerken niet kan,

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit soort seksuele getinte bladeren op de hoogte plank liggen van de tijdschriften stelling. Zodat kinderen hier niet mee geconfronteerd mee worden.

Alle klachten die gemeld zijn door kanira