Klacht: Plastic in tabak

op 17 december 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik haalde me sigaret uitelkaar om een joint te draaien en zag in de laatste 2cm van de tabak een ring vorm achtig tabak stukje (dacht ik)…ik had eerder bij dit pakje een vleugje plastic geroken maar dacht dat het aan de floe lag. Ik heb het stukje bekeken en probeerde het te breken maar het rekte uit..als bij plastic. Ik kijk of ik meer vind zo niet dan is het waarschijnlijk een klein foutje.en het is flinter dun…dus je merkt het haast niet als het brand. Mvg R s Vorm

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het onder de loep genomen word en eventueel bevestigd kan worden dat het enkele keren voor kan komen. Hartstikke menselijk.

Mvg Raymond s Vorm

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Raymond vorm