Klacht: plastic in chocolade-eieren

fdjvglfjkdlsdjf op 26 april 2020 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een ruime week geleden heb ik HEMA gewaarschuwd over plastic in een chocolade paasei dat mijn zoon al etend vond. Leek me netjes daarvoor te waarschuwen. Vreselijk als een kind van twee dat eet en misschien wel stikt in het plastic. Ik heb echter geen enkele reactie gehad. Ik kan op hun site ook geen formulier vinden. Ik heb ook gebeld maar toen kreeg ik de automatische melding dat het erg druk was…

Gewenste Oplossing:

Als er wat wordt gedaan met de klacht. Roep op om die eitjes in te leveren en ga na hoe dit zo fout heeft kunnen gaan. Hoe komt dat plastic in die eieren? Dat hoort door machines gecontroleerd te worden en dat ei had eruit gefilterd moeten worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fdjvglfjkdlsdjf