Klacht: Plastic in biologisch brood Albert Heijn

op 11 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na biologisch brood te hebben aangeschaft bij de Albert Heijn, zag ik bij de lunch dat er iets blauws op zat. Ik dacht eerst meteen aan schimmel en probeerde het er af te pulken. Echter kwam ik er al snel achter dat het een stuk blauw plastic was wat echt IN het brood verwerkt zat en er met moeite ook uit te krijgen was. Ik heb daarna meteen het gehele brood weggegooid, aangezien ik geen kans wil lopen plastic binnen te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als er geen plastic meer in het biologisch brood (of wat voor brood dan ook) zou zitten. Ik koop mijn brood nu ergens anders.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maria56