Klacht: Pitten in olijven

op 13 oktober 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste medewerker,
vanavond aten mijn vriendin en ik van jullie knoflookolijven en helaas kwamen wij twee pitten tegen. Mijn vriendin heeft had best wel last van haar kies hierdoor. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een paar olijven worden overgeslagen met het ontpitten, maar we dachten dat het wel handig was om te melden, zodat jullie hier misschien iets aan kunnen doen. We hopen in ons volgende bakje olijven geen pitten meer tegen te komen.
Met vriendelijke groeten,
Jet Gerritsma en Martine de Ruijter

Gewenste Oplossing:

Als er geen pitten meer in onze olijven zitten, zodat wij niet meer bang hoeven te zijn voor onze kiezen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jet Gerritsma