Klacht: Philips sonicaire kapot

op 25 mei 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goeden dag,

Ik heb een sonicaire enige tijd geleden gekregen omdat ik vaak bloedend tandvlees en ontstekingen heb. Het was voor mij een te grote aanschaf om zelf te betalen. Er was iemand zo aardig mij deze air flos te geven. Nu is hij stuk en ik durf nu niet om een bonnetje te vragen. Kunnen jullie kijken wat er aan de hand is en hoeveel het kost om hem te laten repareren.

Gewenste Oplossing:

Het product werkte prima, mijn ontstekingen waren behoorlijk teruggenomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Arriva1966