Klacht: personeel van aldi westduinweg den haag weet niets van american express

op 23 juli 2019 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

gisteren hoorde ik van amex dat aldi ook was aangesloten bij amex..dus ik ernaar toe is vlakbij boodschappen gehaald en wil afrekenen met amex card. meisje achter kassa zegt: dat werkt niet met deze kaart. ik zeg: net van amex gehoord dat jullie zijn aangesloten nee hoor meneer, niets van bekend ze roept mannelijke medewerker erbij en hoewel ze perfect nederlands spreekt gaan ze even overleggen in het arabisch. mannelijke collega kijkt op zn telefoontje en zegt, ja dat moet wel kunnen en loopt daarna gewoon weg, nooit meer gezien! alles weer terug en maar naar jumbo gegaan. lang leve de klantvriendelijkeid van aldi wesduinweg. ga zo door

Gewenste Oplossing:

nou dat is duidelijk lijkt me

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pduif