Klacht: Personeel is onredelijk

Nigelllllllllllllllll op 18 februari 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam wijn halen op de burgemeester Reigerstraat om 20:00 en dit werd geweigerd. Totaal onnodig toen ik op mijn klok keek was het nog 20:00. Vervolgens ging ze het gesprek met me aan, was het 20:01 en toen was het in één keer te laat. Zeer slecht service, ga hier nooit meer heen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn wijn gewoon nog kan halen om 20:00.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nigelllllllllllllllll